AdresăMerianstraße 5, 76646 Bruchsal-Heidelsheim
E-mailoffice@literabruchsal.com
Telefon0157 7198 7317
Ne întâlnim și aici
HomeCases

Cases

La nivelul de începător învățați cuvinte și propoziții simple din sfera familiei sau a situațiilor familiare. Puteți conversa pe teme familiare, pune și răspunde la întrebări simple. Reușiți să folosiți fraze și propoziții simple pentru a descrie unde locuiești sau persoanele pe care le cunoașteți .Veți învață să scrieți cărți poștale sau să completați formulare: nume, adresă, naționalitate.De asemena intrați în contact cu cotidianul din societatea germană.

La nivelul acesta înțelegeți propozițiile individuale și cele mai frecvente cuvinte, de exemplu, informații despre persoană și familie, cumpărături, serviciu, zona locală. Înțelegeți la modul general mesajele și anunțurile scurte, clare și simple. Învățați să faceți schimb de informații despre subiecte și activități familiare, folosind o serie de propoziții simple. Veți citi și veți înțelege texte foarte scurte, găsind informații (de exemplu, reclame, broșuri, meniuri sau orare). Scrisul se exersează scriind mesaje scurte, scrisori personale, invitații …

După finalizarea nivelului B1, puteți înțelege punctele principale din conversații despre subiecte de zi cu zi (știri radio sau televiziune). Aveți vocabularul necesar diferitelor situații cotidiene. Prin propoziții simple puteți descrie experiențe, evenimente sau dorințe. Puteți să vă justificați pe scurt planurile și opiniile. Puteți relata o poveste dintr-o carte sau film. Înțelegeți textele în limbajul comun de zi cu zi sau profesional. Scrieți texte simple și coerente pe teme care vă sunt familiare și care vă interesează.

Cluburile de limba română au că obiectiv dezvoltarea competenței de comunicare orală în limba română și sunt astfel axate pe conversație. Ne dorim să-i motivăm pe copii să se exprime și să înțeleagă limba română într-un context de vacanță, în situații reale cu vorbitori nativi și astfel să îi încurajăm să continue învățarea acestei limbi. Cursul este interactiv și bazat pe metode non-formale.

Când ne gândim la pictură ne gândim la marii artiști ai trecutului și prezentului, la tablouri care se vând cu milioane de dolari, la picturi murale și mulți ani de exercițiu pentru a dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a stăpâni această formă de artă… sau nu? Dorim să creștem interesul copiilor pentru acuarele și să le dezvoltăm simțul artistic prin folosirea culorilor: ca atare sau în combinații. Cine spune că trebuie să folosim o pensulă? Ce-ați zice de o periuță de dinți, niște vată sau chiar propriile degetele? Diferite tipuri de acuarele vor permite crearea unei game largi de efecte artistice. Micuți vor invata cum le pot folosi creativ, ce efecte pot obține cu diferite cantități de culoare și apă, precum și importanța de a lasă lucrările să se usuce (altfel, am muncit degeaba!). Le vom pune la încercare atenția, răbdarea, dexteritatea și, desigur, creativitatea. Nici spiritul de echipă nu va lipsi, micuții artiști împărțind nu doar spațiul, ci și materiale de lucru. Vor fi încurajați să își aștepte rândul, să-și prezinte compozițiile și să aprecieze lucrările colegilor.

Învăţarea unei limbi străine de la o vârstă fragedă reprezintă un avantaj nu doar întrucât copilul mic are o deschidere deosebită către a învaţă, lucru care nu se va repetă în niciun alt moment al vieţii lui la aceleaşi cote, dar îi şi oferă perspective noi de înţelegere a celor din jur, de socializare într-un mediu educaţional. Prin joc şi verbalizarea jocului, copilul îşi dezvoltă imaginaţia şi cunoştinţele despre lumea înconjurătoare, învaţă să se exprime, să îşi concentreze atenţia, să respecte reguli şi să îşi educe răbdarea. Învăţând prin teatru, vom dovedi tuturor nu doar că germană se poate învaţă de la 3 ani, ci şi că ea se poate preda într-un mod atractiv, cu fişe tematice, mişcare, poveşti în imagini, suport audio şi video astfel încât copiii să aştepte cu nerăbdare următorul curs.

Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth. Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change. Seamlessly underwhelm optimal testing procedures whereas bricks-and-clicks processes.

Globally incubate standards compliant channels before scalable benefits. Quickly disseminate superior deliverables whereas web-enabled applications. Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change before vertical architectures.

Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth. Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change. Seamlessly underwhelm optimal testing procedures whereas bricks-and-clicks processes.

CONTACTAsociația Litera
Bine ați venit la Asociația non-profit ``LITERA``! De peste 5 de ani reprezentăm în Bruchsal limba și cultura română!
Locația noastrăUnde ne găsești?
https://literabruchsal.com/wp-content/uploads/2021/02/img-footer-map-bruchsal.png

Toate drepturile rezervate @ Litera 2021, Powered by Azuvo

ro_RORomanian