AdresăMerianstraße 5, 76646 Bruchsal-Heidelsheim
E-mailoffice@literabruchsal.com
Telefon0157 7198 7317
Ne întâlnim și aici
HomeCategory

Cursuri Germană

La nivelul de începător învățați cuvinte și propoziții simple din sfera familiei sau a situațiilor familiare. Puteți conversa pe teme familiare, pune și răspunde la întrebări simple. Reușiți să folosiți fraze și propoziții simple pentru a descrie unde locuiești sau persoanele pe care le cunoașteți .Veți învață să scrieți cărți poștale sau să completați formulare: nume, adresă, naționalitate.De asemena intrați în contact cu cotidianul din societatea germană.

La nivelul acesta înțelegeți propozițiile individuale și cele mai frecvente cuvinte, de exemplu, informații despre persoană și familie, cumpărături, serviciu, zona locală. Înțelegeți la modul general mesajele și anunțurile scurte, clare și simple. Învățați să faceți schimb de informații despre subiecte și activități familiare, folosind o serie de propoziții simple. Veți citi și veți înțelege texte foarte scurte, găsind informații (de exemplu, reclame, broșuri, meniuri sau orare). Scrisul se exersează scriind mesaje scurte, scrisori personale, invitații …

După finalizarea nivelului B1, puteți înțelege punctele principale din conversații despre subiecte de zi cu zi (știri radio sau televiziune). Aveți vocabularul necesar diferitelor situații cotidiene. Prin propoziții simple puteți descrie experiențe, evenimente sau dorințe. Puteți să vă justificați pe scurt planurile și opiniile. Puteți relata o poveste dintr-o carte sau film. Înțelegeți textele în limbajul comun de zi cu zi sau profesional. Scrieți texte simple și coerente pe teme care vă sunt familiare și care vă interesează.

CONTACTAsociația Litera
Bine ați venit la Asociația non-profit ``LITERA``! De peste 5 de ani reprezentăm în Bruchsal limba și cultura română!
Locația noastrăUnde ne găsești?
https://literabruchsal.com/wp-content/uploads/2021/02/img-footer-map-bruchsal.png

Toate drepturile rezervate @ Litera 2021, Powered by Azuvo

ro_RORomanian